avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de proprietate

Buna ziua.
Sunt casatorita de 5 ani si locuim (eu, sotul si copilul) impreuna cu parintii mei, in casa care e proprietatea lor.
Parintii mei vor sa-mi faca acte pe casa, dar din motive bine intemeiate nu vor sa-l includa si pe sotul meu in acte.
Nu vrem mostenire pentru ca ar putea fi atacata, eu avand frati.
Cel mai recent răspuns: dumilor , utilizator 11:56, 20 August 2010
ok. nu merge nici donatia, nici contract de vanare-cumparare....dar ar putea face parintii mei un act , copilului nostru, care este minor (4 ani).?
Repet: ideea e ca sotul meu nu trebuie sa aiba drepturi pe aceasta proprietate. Casa este construita de parintii mei care sunt in relatii foarte proaste cu sotul meu. Ii este permis sa locuiasca in acesta casa (impreuna cu noi), dar nu este de incredere.
O zi buna! sper ca nu v-am plictisit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act donatie Crs81 Crs81 Bună ziua, Am si eu următoare problema: sotul meu a primit o casă de la părinții lui înainte de a ne casatori. Casa i-a fost cedata prin act de ... (vezi toată discuția)
Donatie, contract vz-cumparare,alt act?? ContSters60155 ContSters60155 Buna seara! am si eu o nelamurire. tatal meu este recasatorit si doreste sa-mi lase un apartament. ce act ar trebui sa inchei pt a nu putea fi atacat ... (vezi toată discuția)
Ctr de vanzare cumparare mihailescu grg mihailescu grg Buna ziua, parintii mei vor sa-mi dea un teren pt a-mi construi o casa printr-un act de donatie, numai ca ei nu vor ca in viitor sotia mea, in eventualitatea ... (vezi toată discuția)