avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... URGENT: obligatia de a depune intampinare (?!..)
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

URGENT: obligatia de a depune intampinare (?!..)

Poate cineva sa-mi zica, va rog, ce am de facut daca am primit o citatie in care spune ca, "cu 5 zile inainte de termenul stabilit pt judecata aveti obligatia de a depune INTAMPINARE" ??? (E URGENT, azi ar fi ultima zi, ieri am primit citatia pt data de 8 oct...)
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:06, 5 Octombrie 2007
Depinde de numarul de dosare pe care il are de solutionat completul de judecata. De obicei, termenul ar fi de peste 2 saptamani sau chiar mai mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil-proprietatea statului in baza d.111/1951-succesiune vacanta giani_ giani_ Eu si mama mea am fost chemati in judecata pt lunea viitoare pt faptul ca am cumparat la data de 03.04.1997 (ea), respectiv in 2000 (eu) 2 apartamente dintr-un ... (vezi toată discuția)
Termene Martonze Martonze Am primit citaţie azi, 07.01.2014 pentru data de 29 ianuarie. Citaţia a fost emisă de judecătorie în 22.12.2014.În Rezoluţia citită pe site-ul ... (vezi toată discuția)
Se poate sa anuleze un contract vanzare cumparare dupa 4 ani de la intocmirea acestuia filipdumitru filipdumitru am cumparat o casa de la o cumnata cu contract de vanzare cumparare,contra sumei de 7000ron cu uzufructul acestora pe timpul vietii asupra imobilului situat la ... (vezi toată discuția)