avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal-frauda
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal-frauda

Buna ziua,
Motivul pentru care va cer un sfat este ca sunt "invinovatit" intr-un posibil dosar penal(nu stiu dc s-a deschis inca aceste dosar, dar pe citatie apare nr xxxx/p/2010).Trebuie sa ma duc la politie, la serv de investigare a fraudelor, pentru a discuta probl cu un inspector de politie. Vinovat sunt, am lucrat intr-o banca si am sustras niste bani din conturile clientilor(aprox 4000 ron), i-am dat inapoi, am fost dat afara pe motiv disciplinar, am fisa de lichidare "pe zero", adica nu am lasat datorii in urma mea. A fost un moment greu prin care am trecut, nu stiu ce a fost in capul meu, am avut niste probl financiare si de sanatate si am vazut in aceasta metoda o solutie.Stiu ca am gresit...sa ma prez cu un avocat sau singur??
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:12, 19 August 2010
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

E normal, cine vrea sa il poate incurca in ancheta un avocat...

Daca exista avocat nu se pot comite abuzuri sau induceri in eroare cu privire la declaratie.
Tot ceea ce declarati poate fi folosit impotriva dvs...

avocat Claudiu Lascoschi

:hm: Sunt mentalitati peste care ar fi trebuit sa se treaca de mult...

Prezenta unui avocat care asista partea din proces, nu poate fi decat benefica si pentru organul de urmarire penala, intrucat se considera ca intelege mult mai bine procedura/termenii juridici decat partea asistata. Astfel, il poate sfatui de bine pe client si poate usura munca de ancheta :yes:
Se evita prezenta avocatului si in prezent...
Sigur ca, exista situatii in care avocatul ajuta...organul de ancheta...:)
In aceste cazuri este binevenit...:rolleyes:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog foarte mult sfatul unui avocat - urgentare ancheta Denisa1792 Denisa1792 Buna.As avea nevoie de o lamurire si v-as ruga daca puteti sa ma ajutati.Anul trecut mi s-a furat de la lucru cardul si pinul si ulterior banii de pe card.Am ... (vezi toată discuția)
Am furat dintr-un mega-marchet!va rog ajutati-ma cu cateva sfaturi! Stropinel Stropinel Buna ziua!Probabil ca la problema pe care o am in momentul asta ar trebui sa ma duc la un psiholog nu sa va sacai pe voi cu intrebarile mele.Dar totusi v-as ... (vezi toată discuția)
Acuzat de delapidare....e posibil sa fac inchisoare...? karwol karwol In 2008 am lucrat la un cazinou.....tentatia a fost mare si am pus impulsuri la ruleta in valoare de 19.000 ron firma a depus plangere politia s-a sesizat ... (vezi toată discuția)