avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcoolemie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcoolemie

buna ziua. am si eu o intrebare! am fost prins de politia rutiera conducand in stare de ebrietate.am suflat in fiola si am fost depistat cu alcoolemie de 0,71 in aerul expirat. stiu ca in sange imi va iesi mult mai mult. dar lucrez in cadrul armatei si vreau sa stiu daca voi fi concediat in caz de dosar penal. mentionez ca nu mai am antecedente penale si conduita impecabila. va multumesc
Cel mai recent răspuns: MsiVx600 , utilizator 09:00, 20 August 2010
MsiVx600, care a fost sentinta ta daca ai patit le fel ca mine? mie imi este teama sa nu ma dea afara din armata. se poate sa ma concedieze?
Lasa-mi un id de mess pe privat si vorbim acolo

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,71 in aer expirat Adriana6sept Adriana6sept Buna ziua. Sunt pur si simplu disperata, va rog din suflet sa ma ajutati cu un sfat, sotul avea 0,71 alcoolemie in aer expirat, i s-au recoltat si probe de ... (vezi toată discuția)
Am condus fiind sub influenta alcoolului adyadyady adyadyady am si yo o probleam si as dori niste informati .. am fost prins baut la volan cu 0,74 in aer respirat si am fost dus la probe de sange am inteles ca probele de ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan Livia valentina Livia valentina Buna ziua ,pe data de 19-o8-2017 am facut accident cu mașina fiind sub influența alcoolului 0,71 mg/l in etilotest dupa care am plătit proba de sânge ... (vezi toată discuția)