va rog sa ma lamuriti si pe mine.
Copilul meu are 1 an si trei luni si sunt chemata insistent inapoi la servici. Am intrebat la asistenta sociala daca pot revenii in cic in cazul in care nu pot face fata programului si au spus ca odata ce am renuntat nu pot revenii. Eu nu mai stiu ce sa cred pentru ca pe forum am citit ca pot revenii.
Acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului sau, dupa caz, a stimulentului lunar se face la cererea scrisa a persoanei indreptatite, ori de cate ori aceasta solicita, cu respectarea conditiilor prevazute de ordonanta de urgenta
Buna ziua!
Permiteti-mi sa va intreb si eu daca se face vreo cerere pentru revenirea la locul de munca dupa CIC de 2 ani. (Copilul meu implineste 2 ani pe 2 nov 2009, deci luni)
Va multumesc pentru raspuns. As mai dori, in acest caz, sa imi spuneti daca este o cerere tip, sau daca nu este, ce ar trebui sa mentionez in aceasta cerere, cui se adreseaza... Pe scurt, ce ar trebui sa scriu in ea.
Domnule Administrator (Director),
Subsemnata... salariata dvs. in functia de..., in prezent in CCC pana la varsta de 2 ani, va rog sa-mi aprobati incetarea suspendarii CIM si reluarea activitatii incepand cu data de...
Data... Semnatura...
Domnului Administrator (Director) al SC...
Concediere
Carmen-Ramona
salariata revenita la serviciu din concediu pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la 2 ani poate fi concediata imp de 6 luni? (conform ... (vezi toată discuția)