avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Procedura recuperare talon (cauza: lipsa asigurare rca)
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Procedura recuperare talon (cauza: lipsa asigurare rca)

Am fost oprint de politie, nu am avut rca valabil. Am primit amenda, mi-a fost retinut talonul (fara numere). Pentru a recupera talonul: Trebuie sa imi fac asigurare rca dupa cartea masini si sa ma prezint la politie cu rca-ul valabil si cartea masini pentru a-mi recupera talonul, sau trebuie sa platesc obligatoriu si amenda? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Dominic 12 , utilizator 22:20, 3 Mai 2022
Buna seara.Pot sa fac asigurare pe masina dacă mia fost luat talonul de către politie?Va mulțumesc frumos.
In principiu se poate, in baza buletinului si cartii de identitate a vehiculului. Acum mai conteaza si motivul pentru care a fost ridicat talonul.
Biu,,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat pot circula cu masina neinmatriculata mradrian mradrian Va salut, Anul trecut in noiembrie, am cumpărat o masina, iar la fisc am luat-o pe la jumătatea lui ianuarie 2016, deci cele 30 de zile necesare ... (vezi toată discuția)
Amenda rca help !!! pls panalaurentiu88 panalaurentiu88 mi a expirat asigurarea pe data 03.04.11 fiind ultima zi si pe data de 05.04.11 am primid amenda de 10 mil pe care am refuzat sa o semnez.amenda a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare certificat de inmatriculare si placute de inmatriculare Dobre_stefan Dobre_stefan :((Buna ziua, stiti cumva in cazul in care ti se retin placutele de inmatriculare si talonul pentru ca nu ai asigurare rca valabila ; , pentru a le recupera ... (vezi toată discuția)