avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sustragere bani casierie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sustragere bani casierie

Buna ziua,
In ultimii 5 ani, ca si casiera a unei institutii publice mi-am insusit bani din casierie. In urma controlului Curtii de conturi, s-a descoperit prejudiciul si am restituit aprox. 20.000 euro,ramanand de plata 10.000 euro penalizari. Totusi, luna aceasta am primit o citatie de la politie, in calitate de invinuit, desi institutia nu a depus plangere. Ce se poate intampla mai departe si unde ar fi incadrata fapta mea? Este nevoie sa merg cu un avocat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 16:40, 21 August 2010
Este vorba despre delapidare in forma agravanta , a carei incadrare prevede pedeapsa de la 10 la 20 ani inchisoare .Este mai mult decat necesar sa dati toate declaratiile numai in prezenta avocatului .
infractiunea e delapidare. va sugerez sa va angajati urgent avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retinere de permis de conducere pentru neacordare de prioritate si amenda. Marius_Claudiu Marius_Claudiu Astazi mi sa retinut permisu de conducere din cauza ca cica nu am acordat prioritate.Politia era la circa la 40 m distanta,plecand de pe loc m-am asigurat am ... (vezi toată discuția)
Art 18 ind. 1 cod penal Luciana Lefter Luciana Lefter cui, cum, in ce conditii si in ce faza a cercetarii se aplica art 181 cu 1?ce sanse am cu 1 la prima proba si 0,8 la a doua sa beneficiez de prevederile ... (vezi toată discuția)
Refuz de despagubire pentru alcoolemie de 0.02 la % dpasztor dpasztor Am imprumutat masina unui prieten care a avut accident grav in germania. La recoltarea probelor biologice s-a stabilit o alcoolemie de 0,02 % in ... (vezi toată discuția)