avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sotul meu a fost sunat de catre Diicot
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sotul meu a fost sunat de catre Diicot

Buna seara. Dupa cum spuneam sotul meu a primit un tel de la Diicot pt a da o declaratie cu privire la o cerere de creditare depusa in Aprilie 2009 la Milenium Banck. Cererea a fost respinsa, pt ca m-ai avea un credit. Sunt ingrijorata. Nu avem nici un litigiu, avem 2 credite pe care le platim..... Poti fi citat prin telefon? De ce aceasta solicitare ? Ce semnificatie poate avea? De ce i s-a spus sa isi anunte avocatul? Am sunat pe numarul de tel de pe care a fost apelat , nu raspunde nimeni ton de fax. Cum altfel pot afla detalii? Ce ma sfatuiti?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:07, 24 August 2010
Nu imi pot revenii, nu am putut dormi, noroc ca am coronarele tinere altfel cred ca as fi patit ceva. Imi cer scuze pt toate acestea, dar nu stiu cu cine sa vorbesc. Am apelat la acest forum pt ca nu ne putem permite un avocat. Vom merge maine acolo
Mergeti acolo si vedeti despre ce este vorba.
Daca nu mergeti se va emite mandat de aducere si este mult mai rau asa...
Probabil ca il va pune sub invinure.

avocat Claudiu Lascoschi
e legala citarea prin tel. si ar fi indicat sa-si angajeze si un avocat.
Cei de la DICOT au obiceiul de a veni sa ia oamenii de acasa si fara sa ii citeze anterior...
Ca este sau nu legal...nu prea conteaza...

Este totusi un fapt bun ca l-a chemat si nu a venit dupa el direct cu mandat de aducere...
Poate sa fie si o mica capcana...pt ca daca nu se prezinta la chemarea organului judiciar pot aparea masuri preventive...
De aceea este bine sa se prezinte singur...

avocat Claudiu Lascoschi
Va trebui sa i se aduca la cunostinta calitatea in care este audiat si mai apoi, daca e cazul, fapta ptr. care este cercetat; are dreptul sa nu dea nicio declaratie si se va incheia astfel un proces-verbal; are de asemenea dreptul sa nu declare nimic decat in fata unui avocat, caz in care i se va stabili un nou termen la care sa vina impreuna cu avocatul.
avocat Cristina Popescu

Alte discuții în legătură

Chemare fara citatie? Just-drept Just-drept Buna ziua. Un prieten a fost chemat la parchet prin telefon, fara sa ii fie trimisa o citatie sau instintare. Maine trebuie sa se prezinte la procuror, la ... (vezi toată discuția)
Citatie diicot mt1 mt1 Buna ziua! Am fost prins acum vreo 3 luni de zile de cei de la anti drog cand cumparam droguri de mari risc. Am fost la sectie in acea seara, ne-am dat ... (vezi toată discuția)
Reprezentare/asistare in dosar penal remus388 remus388 avocatul poate merge singur la Parchet pt. a afla de ce am fost chemat sa dau declaratii? Ii va spune procurorul care este motivul pt. care sunt chemat sa ... (vezi toată discuția)