avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare autoturism fara contract vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare autoturism fara contract vanzare cumparare

In primul rand as vrea sa va cer scuze pentru ca va retin dar nu stiu cui mai ma pot adresa in situatia in care ma aflu.In luna iulie 2010 sotul meu a vandut masina care este pe numele meu in schimbul altui autoturism, dar fara a face nici un fel de contract de vanzare cumparare si incredintandu-i respectivului toate actele.Persoana respectiva amana incheirea contractului ba chiar a vandut masina iar mie mi-e foarte frica de faptul ca ar putea face cineva ceva rau, vreun accident, iar eu sa fiu trasa la raspundere.Eu nu am avut niciodata probleme cu legea sau amenzi, asa ca va rog din suflet sa ma credeti ca sunt disperata, nu mai stiu ce sa fac.Va rog mult de tot sa mi dati un raspuns si sa va dea Dumnezeu multa sanatate
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 08:13, 25 August 2010
Raspuns la intrebarea dvs.

Si eu am solicitat lamuriri pe acest forum. Vedeti:

www.avocatnet.ro/content/for...

Am schimbat Dacia pe 3 vouchere. Ne-am dus la piata de vanzari auto si am vacut un contract de vanzare-cumparare a autoturismului la o firma care se afla acolo. Eu am spus ca am primit 0 lei, iar el ca mi-a dat 0 lei.
Dacia fiind doar de 10 ani, m-a durut sufletul sa o dau la Remat.
Va propun sa-i trimiteti partii adverse o scrisoare recomandata, cu aviz de primire, prin care sa-l somati, ca in termen de 10 zile (sau la data la care are loc targul de v/c auto din localitatea unde doriti perfectarea actelor) sa se prezinte in vederea intocmirii contractului de v/c. Mai mentionati faptul ca in caz contrar veti depune plangere la politie pentru furt (din pct. meu de vedere este un furt!!!) si ca veti solicita darea in urmarire. Va fi urmarit si i se va retine talonul.
Bafta!
P.S. Detalii in privat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto fara acte vanzare - cumparare appolodor appolodor stie cineva cum pot radia de la fisc un autoturism pe care l-am instrainat unuei persoane pe care nu o mai gasesc si nici nu ma cauta si nici nu stiu cum se ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism CALIN74 CALIN74 care este procedura prin care pot radia un autoturism in cazul in care l-am vindut acum 3 ani si i-am dat cumparatorului si cartea de identitate pt. a putea ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism instrainat fara perfectarea actelor de vanzare-cumparare silviu_g silviu_g Buna ziua ! Am vandut acum multi ani un autoturism Dacia 1310 si am facut greseala de a-i inmana noului propietar si Cartea masinii si Talonul pe baza unui ... (vezi toată discuția)