CITITI SI VA MINUNATI
In luna februarie am aplicat o intrbare care suna asa: NU AM DREPTUL LA CARTE DE IDENTITATE LA ACEEASI ADRESA? raspunsul stiti care este? Sunt prea mic si nu am pile.DA ,marsavenia ,magaria si si influenta spagii sunt la moda in acest orasel . Acum 2 luni cineva a obtinut CI si acum 1 saptamana alta situatia este exact cum este si a mea. Diferenta? O banuiti , nu cunosc pe cineva sus si influent.MAGARIA este urmatoarea : EU am o CIP (carte de identitate provizorie) iar altii in aceeasi situatie cu mine au CI ( carte de identitate) Mi-am facut dosarul din nou si stiti care este MARSAVENIA ? Mi-au zis ca nu au mai fost eliberate CI cu ANEXA 14 atasata la dosar de 3 ani. Sunteti in asentimentul meu si va vine sa strigati cu durere ROMANIA TREZESTE-TE!!!!!!!!!!!!!!!
Este vorba de municipiul Focsani. Este a 3-a oara cand sunt in situatia de-a alege sa stau fara buletin sau sa nu intru in legalitate. Prima data am stat 24 zile in 1999, dupa divort, a doua oara anul trecut - 14 zile la expirare, iar acum ar trebui sa-mi fac mutatia!#-o Inca nu stiu cum sa procedez: sa investesc intr-un pasaport in mod inutil, sa nu-mi fac mutatia, sa procedez ilegal sau sa imi consum timpul si nervii facand scandal pana cand obtin si ceea ce ar trebui sa mi se elibereze la o simpla cerere.:-/ Va rog sa-mi indicati din ce lege sau OG face parte anexa 14. Multumesc anticipat!:vishenka:
Buletin pierdut
dubstep
Buna ziua ! Daca mi-am pierdut buletinul , cand m-a duc s-a il fac din nou , trebuie s-a platesc vreo amenda ceva ? Multi zic ca nu , altii ca da .. numai ... (vezi toată discuția)