avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Insarcinata, dar fara loc de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Insarcinata, dar fara loc de munca

Buna ziua!

Va solicit ajutorul in urmatoarea situatie:
mi-am dat demisia de la locul de munca in luna mai a.c. (cu acordul partilor). La acel job am lucrat 3 ani. Pana in prezent nu mi-am gasit un alt loc de munca si am ramas insarcinata. As dori sa stiu cum pot proceda pt a primi ajutorul acela de la stat, de 600 lei. Stiu ca se pot plati nite cotizatii din mana, dar nu stiu unde exact. De la Casa de Asigurari mi s-a spus sa merg la Casa de Pensii. In cazul meu va trebui platit si retroactiv.
Va rog, daca stiti, indrumati-ma, spuneti-mi ce e de facut.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 12:47, 25 August 2010
aici este buba dvs. ca nu mai aveti timp sa faceti cele 12 luni pana la DPN si nici nu aveti cum plati retroactiv...:(
imi pare nespus de rau.
daca totusi ati avut in calcul un posibil copil ar fi trebuit sa va ganditi mai inainte si sa vedeti ce optiuni aveti si sa nu lasati statul sa nu va dea...dar acum...este cam tarziu desi sunt si eu tare trista pt. dvs. :(( ca nu mai puteti face nimic caci ma pun eu in locul dvs. si nu mi-ar pica bine deloc.X-(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil CameliaGabrielaF CameliaGabrielaF Bună seara! Am o nelămurire în legătură cu indemnizatia de crestere a copilului. În iulie 2013 am absolvit masterul, apoi am beneficiat de indemnizatia ... (vezi toată discuția)
Carte de munca garnita georgiana garnita georgiana buna ziua ,am si eu o intrebare in legatura cu cartea de munca ,am lucrat pana in data de 26 noi 2012 atunci mi-am dat demisia as vrea sa va intreb mai pot ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mrlmrbl mrlmrbl Buna ziua!Am o fetita de doi anisori!La 3 luni dupa ce am nascut a trebuit sa o las acasa cu soacra si sa ma angajajez deoarece nu am putut beneficia de ... (vezi toată discuția)