in data de 23 iulia a.c am castigat un drept in instanta de a mi se anula o decizie de desfacere a CM ,cu drept de recurs de 10zile de la data primirii,mi sa acordat si dreptul de a cere trecerea in somaj .Ia data de 25.08 am primit o recomandata cum ca trebuia sa ma prezint la munca la orele 12.00 ,vin si va intreb acum aveam obligatia sa ma prezint acolo desi nu am fost anuntata inainte cu o zi macar? nu trebuia sa fiu contactata telefonic in vederea acestei optiuni a firmei si sa mi se acorde mai intai toate drepturile de care am fost privata? ce consecinte vor urma daca eu nu m-am prezentat la munca azi? asta pentru ca aveam alte planuri stabilite si nu le-am putut anula cu toate ca la ora 12 am fost la firma si am anuntat ca nu pot ramane atata timp cat nu am fost anuntata inainte.
si atunci credeti ca sunt obligata sa merg la munca? nici nu mai stiu ce sa fac, categoric o sa am doar probleme acolo de aceea am si cerut sa fiu trecuta in somaj
trebuie sa va prezentati la serviciu.
angajatorul poate decide daca nu mai are nevoie de serviciile dvs si in consecinta sa dispuna incetarea raporturilor de munca din motive neimputabile dvs. si astfel sa puteti beneficia de indemnizatia de somaj.