avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM 2011

Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica.
De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010.
Buna seara! Presupun ca sunt bune si tratatele din 2008, nu vad de ce n-ar fi....
Am si eu nevoie de o carte de grile. Cine are vreuna scanata pe care mi-o poate trimite si mie? Daca exista cineva, o poate face pe adresa de mail : aldea_anacristina@yahoo.com. Multumesc anticipat! Spor la invatat! :)

P.S. Sper sa sa gandeasca cineva si la mine ptr ca am mare nevoie! :D
Buna seara! sunt noua pe acest forum,dar va urmaresc de ceva vreme:) Evident,intentionez sa sustin in vara examenul de admitere la INM....si vroiam sa intreb daca are cineva cartea lui Streteanu,vol 2?Vol 1 l-am descarcat deja de pe net. Eu am invatat dupa Mitrache dar am inteles ca unele dintre grilele din ianuarie ar fi fost facute dupa el:(
Multumesc anticipat!
Si_diana a scris:

Buna seara! sunt noua pe acest forum,dar va urmaresc de ceva vreme:) Evident,intentionez sa sustin in vara examenul de admitere la INM....si vroiam sa intreb daca are cineva cartea lui Streteanu,vol 2?Vol 1 l-am descarcat deja de pe net. Eu am invatat dupa Mitrache dar am inteles ca unele dintre grilele din ianuarie ar fi fost facute dupa el:(
Multumesc anticipat!

Din pacate domnul Streteanu nu a publicat si volumul II, din cate stiu.
"Si_diana", imi poti trimite si mie te rog frumos, vol 1 al lui Streteanu, daca tot il
ai? Mi-ar fi de folos....Daca vrei, trimite-mi-l aici: aldea_anacristina@yahoo.com
Multumesc anticipat! O carte de grila scanata nu are nimenie? Spor la invatat tuturor! :)
Ana_Cristina87 a scris:

"Si_diana", imi poti trimite si mie te rog frumos, vol 1 al lui Streteanu, daca tot il
ai? Mi-ar fi de folos....Daca vrei, trimite-mi-l aici: aldea_anacristina@yahoo.com
Multumesc anticipat! O carte de grila scanata nu are nimenie? Spor la invatat tuturor! :)

Cartea poti sa o iei de aici:[ link extern ] .

Alte discuții în legătură

Bibliografie admitere inm Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2010 ENGFULL ENGFULL haideti sa ne apucam de treaba sa incepem cu cartile necesare pentru studiu poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)