Hey,va multumesc amandurora....Nu am Filipescu dar o sa fac rost....Erau in programa pt procedura civila si avand in vedere k am inceput cu asta studiul civilului,nu am trecut si prin obligatii:D My bad:"> Spor la treaba in continuare!!
Salutare!! Am si eu o intrebare....voi de unde ati invatat executarea silita a obligatiilor de a face si de a nu face?? In cartea lui tabarca nu este....nici in boroi&ciobanu nu am gasit-o...X-( Asa k ...help pls!!! Va multumesc anticipat:)
Incearca sa gasesti Tratatul de executare silita a lui V.M.Ciobanu , S.Zilberstein
Am si eu o intrebare. Sunt anul 3 si as vrea sa ma apuc de invatat ptr INM la procedura civila insa am o dilema. Nu mi-a placut deloc administrativul motiv ptr care nu l-am invatat prea bine. Observ ca in cuprinsul cartilor de procedura apare contenciosul plus procedura divortului. Intrebarea pe care o pun e pot sa invat procedura civila fara sa fi citit dreptul fam si cu mari lacune in administrativ?
Plus care carte e mai indicata ptr procedura civila? Boroi sau Tabarca? In cazul in care e Tabarca, codul de procedura adnotat sau cursul de procedura civila?
Salut.Eu am avut mari lacune in tot ceea ce priveste dreptul, cel putin in timpul facultatii. Dupa ce am terminat, m-am pus si eu pe invatat.:). AM dat in iarna la INM si la procedura civila am facut 21 din 25, citind DOAR CODUL. Ia de curiozitate subiectele din ultimii 5 ani si o sa vezi ca la proceduri 99% din raspunsuri le gasesti expres in cod. Mai bine acorda mai mult timp cu invatatul pt civil si penal, decat procedurilor.Na..sfatul meu,parerea mea..:)
Admitere inm 2010
ENGFULL
haideti sa ne apucam de treaba
sa incepem cu cartile necesare pentru studiu
poate dintre cei care au reusit anul acesta ne mai posteaza o data cartile de ... (vezi toată discuția)