avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distanta dintre anexele vecinului si gardul meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distanta dintre anexele vecinului si gardul meu

vecinul meu are anexele la o distanta deun metru fata de gardul meu.deasemenea are trei ferestre care dau la mine in curte .are voie cu ferestre spre proprietatea mea//.
elena138 a scris:

Pentru anexe (cotete) Ordin nr. 536 din 23/06/1997
pentru aprobarea Normelor de igienă şi a recomandărilor privind mediul de viaţă al populaţiei
Publicat în Monitorul Oficial nr. 140 din 03/07/1997
Ultima modificare: Duminică, 19 Septembrie 2010
manditagheorghe, utilizator
explicati mai clar ca nu cunosc ordinul nr. 536din 23'06'1997.wc-ul si cotetele sunt din lemn fara temelie la un metru de gardul meu.ce se poate face///
Minim 10 m de gardul dv., sa aiba fosa septica, iar cotetele sa si le mute. Reclamatie la: Garda de mediu, primarie, sanepid.
vecinul meu are cotete din lemn la distanta de 1m degardul meu.mai are un tarc de rate la 30cm de gard la ce distanta trebuie sa fie cotetele de gard si cel de rate la ce distanta trebuie sa fie de casa mea pentru ca ma deranjeaza zgomotul lor dimineata.primaria i-a somat sa le mute de acolo ,dar ei nu vor .daca ii dau in judecata ,am sanse sa castig//
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
manditagheorghe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distanta intre doua case LovinAlina LovinAlina As dori sa stiu si eu urgent care este distanta intre 2 case legala,specific ca vecina mea are gardul la coltul casei mele,nici 1 cm nu am in spatele casei,2 ... (vezi toată discuția)
Lnfiltratie apa menajer-fecaloida pe terenul meu camicr camicr Buna ziua.Locuiesc la oras,intr-un cartier de case cu distanta mica de lac si mare,dar lipseste reteaua pluviala de canalizare.Terenul unde se afla locuinta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, ... ipso ipso Buna ziua. Detin un teren intr-o zona rurala, in acelasi judet, dar nu am nimic construit pe el, deci nu locuiesc acolo. Terenul se afla in intersectie, in ... (vezi toată discuția)