avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale asociere patron angajat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

asociere patron angajat

sunt angajatul unei societati cu capital privat(srl) iar patronul vrea sa-mi propuna o asociere.Este de mentionat faptul ca la acest moment eu nu pot veni la asociere decat cu propria-mi persoana iar patronul stie asta.Din cazuistica dumneavoastra imi puteti spune va rog la ce ma pot astepta?;si daca se poate sa-mi dati cateva sfaturi utile.VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: pytu_elena , utilizator 23:09, 29 August 2010
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asocierea intr-un s.r.l. Ovidiu Ionel Ovidiu Ionel Buna ziua! Doresc sa ma asociez intr-o S.R.L. infiintata in anul 1991 care are un patrimoniu destul de frumusel. Ce acte sunt necesare sa fac ca sa nu am ... (vezi toată discuția)
Procedura vanzare parti sociale grandanat grandanat Speta: Societate comerciala SRL, 2 asociati 50-50. Care e procedura de transfer a partilor sociale de la un asociat la celalalt? Practic cesionarea a jumatate ... (vezi toată discuția)
Srl - 2 asociati/administratori-50%/50% impartire!? sovid sovid Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum se pot separa doi asociati/administratori cu 50/50 parti sociale dintr-un srl. Mentionez ca participarea de la ... (vezi toată discuția)