avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... interesare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

interesare

buna ziua,
sunt casatorita de 10 ani si de 6 ani locuiesc in apartamentul soacrei,iar anul acesta ia facut sotului meu contract de vanzare cumparare pe apartament dar a trecut ca fiul ei(respectiv sotul meu) nu este casatorit; neavand copii in caz de divort sau de deces am vreun drept la apartament?
Ultima modificare: Luni, 30 August 2010
cornelia77bc, utilizator
Cel mai recent răspuns: Doinita Stingaciu , Avocat 07:23, 1 Septembrie 2010
aveti dreptul la apartament chiar daca soacra a declarat ca fiul dansei e necasatorit. de fapt asta e infractiune de fals.
E bine ca d-na sa se prezinte la un avocat cu copii dupa actele intocmite, pentru a vedea exact despre ce e vorba si a o sfatui corespunzator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Juridic.. drepturi dupa casatorie Elisabeta nistor Elisabeta nistor M.ar interesa :In cazul in care nu sunt casatorita insa am un copil cu viitorul meu sot..purtand numele tatalui..iar acesta doreste bunurile (casa masina ... (vezi toată discuția)
Donare apartament droni droni Buna seara Am un unchi care doreste sa-mi treaca apartamentul pe nume, si cat traieste sa locuiasca in continuare in el. Cum e mai bine cu act de vanzare ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate palmargit palmargit Am divorţat în urmă cu 15 ani,în timpul căsătoriei am cumpărat împreună cu fostul meu soţ un apartament ,dar în contractul de vânzare cumpărare ca ... (vezi toată discuția)