avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie Crestere Copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie Crestere Copil

Buna ziua!Am o rugaminte, de fapt o problema. Am un copil de 10 luni, si dosarul meu de indemnizatie de crestere a copilului l-am depus la Primaria Cluj Napoca, intrucat acolo aveam viza de flotant, si incam nu am primit nici un ban. In plus, am sunat la AJPS Cluj si mi s-a spus ca nu figurez la ei in baza de date. Cum se poate asa ceva, cand eu am tot primit mail-uri si notificari de la ei.

Ce trebuie sa fac sa ii actionez in instanta?
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 13:25, 2 Septembrie 2010
Nu intelegem ce inseamna nu am rezolvat nimic. Dati mai multe detalii altfel nu va poate sfatui nimeni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar "respins" indemnizatie crestere copil romi_codrean romi_codrean salut. as vrea sa aflu parerea mai multor colegi intr-o speta personala cu care m-am confruntat. sotia mea este PFA si a nascut un copil la 06 iulie 2009 am ... (vezi toată discuția)
Se poate obtine retroactiv indemnizatia si pentru ceilalti doi copii (tripleti)? popic80 popic80 Buna ziua. In 12.10.2006 sotia mea a nascut 3 fete (tripleti) si cf. OUG 148 a primit o singura indemnizatie de crestere a copilului (600 RON) pana in ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizatie ccc retroactiv (gemeni) timofti_nicoleta timofti_nicoleta Sunt mamica a 2 gemeni nascuti in august 2006; am primit 2 ani indemnizatie pentru cresterea copilului in valoare de 600 RON (adica doar pentru unul); as vrea ... (vezi toată discuția)