Buna ziua,
Din 2008 am deschis o actiune la Tribunal - sectia minori si familie.
In 2008 s-a ocupat de dosar un judecator care a iesit la pensie, iar in 2009 si 2010 se tot schimba judecatorii aproape la fiecare infatisare. Nu stiu sigur daca sunt anul acesta 2 sau 3 judecatori care se rotesc.
As dori sa solicit ca de dosar sa se ocupe un singur jucator + procuror .
Doresc acest lucru deoarece un judecator dispune ceva la o infatisare, iar la urmatorul termen apare alt judecator care nici macar nu urmareste dosarul si se s-a dispus anterior.
Mi se permite acest lucru ?
A_fleancu , va multumesc pt interes si raspunsuri.
Ambele expertize nu au raspuns in totalitate la toate obiectivele . S-au facut obiectiuni. Tocmai pentru ca nu s-a raspuns la obiective doresc sa solicitam expertiza la Cluj deoarece minora este in evidenta la Clinica NPI Cluj din 2005 si diagnosticul pe care il are poate fi datorat tratamentelor aplicate in prima etapa de viata. Chiar si fara acele parti care lipsesc din fisa medicala pe care cei de la Protectia Copilului nu au oferit-o pt expertizele locala si regionala , se poate face legatura intre tratament si diagnosticul actual. Deoarece nici una dintre expertize nu face referire la tratamentele din fisa medicala am convingerea ca nu le-a fost pusa la dispozitie de catre instanta. De ex la Timisoara am trimis rezulat RMN din 2007 iar ei au considerat ca nu este nevoie de consult psihologic si interdisciplinar / neurologic asta la un diagnostic de encefalopatie sechelara infantila, retard psihic, autism. De la varsta de 4 luni minora a beneficiat intensiv , aproape zi de zi , de tratament cu aspirina 200-300 mg/zi iar de la 8 luni a fost adaugat si fenobarbital. Pe langa aceastea luna de luna sunt tot felul de combinatii de antibiotice.