buna seara,eu sunt total dezinformata cu privire la uzucapiuni,dar stiu ca ;mama mea ,a locuit din 1977 intr un imobil ,nu exista mostenitori,are doar un contract de inchiriere din anul acela si toate taxele platite....... ma intereseaza ce este de facut pt a obtine actul de proprietate,,,,si cat costa pt ca a fost informata ca odata ce intra dosarul in tribunal va ajunge in jur de 10.000 lei,,,,,va rog un sfat detaliat,,,va multumesc frumos......
ideea este urmatoarea,daca cineva dupa acest forum ma poate ajuta ,rog a lua legatura cu mine,printr un email,,,mostenirori nu exista,pt ca batrana nu avea pe nimeni,ea a primit terenul aici de la un concubin,,iar mama mea are act de inchiriere nelimitat,,impozite platite,curentul electric,...etc,,,,,va rog daca exista cineva cine ne poate ajuta,,,contactatima la adresa de email sufar_in_takere@yahoo.com.....va multumesc...:(
daca are contract de inchiriere si a platit chiria..nu poate invoca uzucapiunea..
daca nu a platit chiria..eventual ar putea..
mergeti la primarie si solicitati situatia juridica a imobilului si vedeti data ultimei chitante de plata a chirie..
apoi..vb
Stimata doamna,
Nu cred ca exista o situatie reala ca aceea pe care o invocati ,sunt multe contradictii in ceea ce spuneti astfel incat am mari rezerve cu privire la speta .Cred ca vorbim despre o situatie inventata de dvs ca sa vedeti cum reactioneaza cei din forum.Apoi numele mailului unde cereti sa vi se comunice raspunsul cred ca este edificator.M-am gandit ca sunteti un om serios dar ma rog va place farsa nu?
nu este nici o farsa.chiar am nevoie de ajutor.#-o..emailul este al meu personal,,,.//cum am spus si la inceputul discutiei nu stiu nici eu prea multe legat de legi sau ce este de facut...tocmai de accea am cerut ajutorul aici.....///nu imi arde de glume proaste mai ales pe un forum de av....:">..///dvs care stiti si lucrati cu asa ceva sunteti in masura sa stiti ce sa intrebati ,,,tocmai de accea am cerut un sfat aici.....///nu stiu daca este bine sa mi las nr de tel aici dar contactandu.ma pe adresa de mess...../// sufar_in_takere...../// sau email sufar_in_takere@yahoo.com,,,,,,,poate vom clarifica neintelegerile...va multumesc.
Uzucapiune
1voice
Buna ziua!
Cazul este urmatorul: Un imobil a fost cumparat cu chitanta de mana in '75 de catre o domn, acesta decedand ulterior. De atunci in casa ... (vezi toată discuția)