avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... uzucapiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

uzucapiuni

buna seara,eu sunt total dezinformata cu privire la uzucapiuni,dar stiu ca ;mama mea ,a locuit din 1977 intr un imobil ,nu exista mostenitori,are doar un contract de inchiriere din anul acela si toate taxele platite....... ma intereseaza ce este de facut pt a obtine actul de proprietate,,,,si cat costa pt ca a fost informata ca odata ce intra dosarul in tribunal va ajunge in jur de 10.000 lei,,,,,va rog un sfat detaliat,,,va multumesc frumos......
In continuare cred ca este vorba de o gluma.Daca erau lucruri serioase poate ma straduiam sa descalcesc povestea aceasta pe care ne-ati prezentat-o.Dar personal mie greu sa discut cu persoane care posed un mail de genul acestuia sufar in tacere.Va doresc liniste spirituala si succes cu speta.Este ultimul meu mesaj pentru dvs.
foarte greu de crezut ca din cauza mailului meu un avocat nu poate da un sfat,fereasca dumnezeu,dar totul e posibil in ziua de azi,,sincer imi pare rau ca nu vreti sa luati legatura cu mine doar din cauza adresei mele,,,..sanatate multa va doresc:sorry:
bine v am regasit,eu tin sa cred ca totusi exista un om capabil pe acest site sa mi raspunda si sa ma indrume corect in ceea ce am de facut,va rog foarte mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prin uzucapiune poti dobandi proprietatea unui imobil cu proprietar? sbdcl sbdcl o doamna a fost casatorita cu un domn legal 10 ani apoi au divortat si timp de 22 de ani au stat impreuna in aceeasi casa convietuind ca un cuplu dar fiind ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune 1voice 1voice Buna ziua! Cazul este urmatorul: Un imobil a fost cumparat cu chitanta de mana in '75 de catre o domn, acesta decedand ulterior. De atunci in casa ... (vezi toată discuția)
Pot invoca uzucapiunea ? Pantea Dacian Pantea Dacian Buna ziua. Am dobandit 5/8 dintr-o casa plus curte in 1986 de la o bătrâna de care am avut grija pana în 1989 cand a decedat cu act de mostenire prin ... (vezi toată discuția)