avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie dupa incetarea concediului de crestere a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie dupa incetarea concediului de crestere a copilului

Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea probl.La anu in luna august mi se termina concediul de crestere a copilului si trebuie sa ma intorc la servici.Copilul meu face 2 ani pe 10 august,iar de a 2 a zi eu treb sa incep serv.Eu de a 2 a zi vreau sa-mi dau demisia pentru ca nu am cu cine lasa copilul si ,ce e cel mai important,nu vreau sa mai vin la servici in perioada preaviz pt ca am probleme cu seful.
Intrebarea mea este daca exista posibilitatea sa nu mai fie nevoie sa ma duc DELOC in perioada preaviz pentru ca seful meu nu vrea sa ne intelegem omeneste?
Ar trebui sa-mi dau demisia cand sunt inca in concediu de crestere a copilului,inainte sa expire acesta?
Multumesc foarte mult pentru ajutor si amabilitate.
Cel mai recent răspuns: kardia , utilizator 12:13, 2 Septembrie 2010
Inca o intrebare,va rog.Ma poate concedia pt absente nemotivate la litera I?Ca sa stiu ca daca nu,nu ma mai stresez si ma da afara si gata.Daca e la litera I,nu prea imi convine.Multumesc inca o data din suflet.
1. Litera "i"exista in vechiul Cod al muncii.
2. In actualul Cod al muncii exista art.61, lit.a) cu care puteti fi concediata.
3. De ce sa nu va convina? Nu e nici o nenorocire. Mai ales ca de la 01.01.2011 nu se mai folosesc carnetele de munca.
Multumesc din inima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu demisia bogdan89 bogdan89 Buna ziua.Chiar ieri i-am zis sefului ca vreau sa imi dau demisia si nu vreau sa mai stau in preaviz.Dupa cum zice el terbuie sa stau 20 de zile in preaviz ... (vezi toată discuția)
Data afara la litera i, ce sanse mai am de angajare? kardia28 kardia28 Buna ziua.Urmeaza sa fiu data afara la litera i pentru ca am avut \" norocul \" sa am o sefa cosmar: urmeaza sa mi se termine concediul de 2 ani de crestere a ... (vezi toată discuția)
Dreptul muncii - despre demisie sau concediere. krisseftika krisseftika Buna seara. In situatia in care un angajat isi cauta si isi gaseste un alt loc de munca, cum trebuie sa procedeze - isi da demisia de la vechiul loc de munca, ... (vezi toată discuția)