Buna ziua!
Sunt foarte nelamurita in ceea ce priveste reintoarcerea la lucru dupa cei 2 ani de CIC.De ce? pai.... firma la care am lucrat, din pacate in perioada in care eu eram deja in CIC au inchis magazinul din orasul meu, firma existand in continuare pe tara. Acum nu stiu cum se va proceda...?!...pe data de 13 sept baietelul meu face 2 anisori si ar trebui ca eu sa imi reiau activitatea, insa presupun ca imi vor propune sa fac naveta intr'un alt oras unde exista unul din magazinele lor, ceea ce nu imi convine.Cum se procedeaza? ii contactez eu (firma se afla in bucuresti, eu in calarasi) ?...ma vor contacta ei pentru eventual preaviz sau direct somaj?
Va rog mult sa imi dati un raspuns pt a stii ce trebuie sa fac!
Pe decizia aprobarii indemnizatiei, data inceperii acordarii acesteia este 27.10.2008, desi bebelul face 2 ani pe 13.09.2010.Eu ce data trec in cererea de reluare a activitatii? 27.10.2008 sau 13.09.2010? o pot trimite si pe e-maill sau doar in original?
Multumesc !
Veti trece 14.09.2010- ziua urmatoare celei in care bebe face 2 ani, pina atunci sunteti in cic, platit de agentia de munca , nu conteaza data in care ati intrat in cic -conform disp OUG 148 /2005
Art. 11. Plata drepturilor prevazute de prezenta ordonanta de urgenta inceteaza cu ziua urmatoare celei in care:
a) copilul a implinit varsta de 2 ani, respectiv de 3 ani, in cazul copilului cu handicap;
Daca firma nu are nimic im potriva si pentru urgentare se poate trimite pe mail cu conditia sa poarte semnatura dumneavoastra-incercati sa o redactati si scanati o sau poate reusiti sa o comunicati pe fax.