avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... De ce a primit arest preventiv?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

De ce a primit arest preventiv?

Din cate stiu eu, daca cineva te bate, trebuie sa stai in spital, sa mergi apoi la medicul legist, apoi sa depui plangere la politie...

m-ar interesa de ce tanarul din stiri, a primit arest preventiv pt. 29 de zile pt. ca l-a lovit pe altul ?

[ link extern ]
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:44, 3 Septembrie 2010
xuser a scris:

Bine ca eu cand am primit bataie , aia nu l-au arestat pe ala, chiar daca am avut din cauza lui un hematon la cap si puteam muri

Nicio speta nu este identica , poate similare . Si sincer , un hematom se poate face si de la o banala recoltare de sange daca nu se tine presat pe vasul de sange .
Diferenta se poate face simplu . Acest caz a fost de competenta terapiei intensive , ceea ce inseamna din punct de vedere medical un nivel critic , iar in urma stabilizarii fiind transferat la o alta sectie .
Gravitatea o apreciaza cei in masura , medicii chirurgi, medicii de medicina legala si medicii curanti .
Eu nu am reusit sa deschid si sa vad motivul dar din ce s-a scris mai sus probabil a fost vorba de tentativa de omor.
In caz de tentativa de omor trebuie sa aiba avocat foarte perspicace ca sa scape de mandat de arestare preventiva...si daca a savarsit fapta doar pentru ca s-a uitat cineva la prietena lui...probabil ca niciun avocat nu il putea scapa de arestul preventiv.
Chiar prezinta pericol public concret pentru ordinea publica...
Adica ar iesi din arest s-ar uita altcineva la prietena lui si iar agresa pe cineva pana sa intre in coma...
Greu caz pentru avocatii cu astfel de clienti...

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu si lovire cu bata 07589130215 07589130215 am 8 zile de la dr legist .vecinu a intrat in curtea mea si m-a lovit in cap care este pedeapsa [quot] (vezi toată discuția)
Lovituri la nivelul gatului xuser xuser Lovirea cuiva cu pumnul la nivelul gatului se poate retine ca si tentativa de omor? Cunosc un caz cand cineva a strans o fata de gata, si desi fata a primit ... (vezi toată discuția)
Lovire iulianciolan iulianciolan lovirea cu pumnii si picioarele dupa care cu cutitul in zona toracica, este tentativa de omor? (vezi toată discuția)