avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... iesire din tara cu copil de 1 an si jumatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

iesire din tara cu copil de 1 an si jumatate

buna seara, eu impreuna cu fetita de 1 an si 7 luni urmeaza sa plecam in spania pentru 1 luna , tatal nu merge cu noi imi puteti spune ce acte am nevoie pentru a nu avea probleme ? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:18, 4 Septembrie 2010
nu neaparat. la iesirea din tara aveti nevoie de act

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de pasaport pentru fetita mea de 4 ani Oana Bogdan Oana Bogdan Situatia mea este: am o fetita de 4 ani impreuna cu prietenul meu. Actualmente locuim in Italia unde suntem rezidenti. Prietenul meu este ditr-o tara nemembra ... (vezi toată discuția)
Tata absent si iresponsabil vs deptul copilului de a avea acte romanesti ana s ana s buna. va scriu din Spania. am o tiruatie complicata si nu stiu ce sa fac fiica mea in varsta de 8 luni s-a nascut aici in Spania, a fost inregistrata la ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)