avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Functionarii primariei nu raspund cererilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Functionarii primariei nu raspund cererilor

Buna ziua
Cum pot fi "obligati" sa-si faca treaba cum trebuie functionarii din primarii, mai exact este vorba de o cerere facuta in data de 14 iulie 2010 si la care nu am primit un raspuns oficial nici pana la aceasta data?
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 20:45, 15 Septembrie 2010
nu exista "aviz de ocupare domeniu public".
adresati-va cu o cerere catre consiliul local, solicitand inchirierea/concesionarea acelui teren/spatiu.
acest lucru, se va putea face doar prin licitatie publica, organizata in urma hotararii consiliului local de aprobare a inchirierii/concesionarii.
ca un sfat util, participati la sedinta de consiliu local in cadrul careia, veti putea argumenta. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atacare oug 14/2014 in contencios administrativ machis machis Suntem o societate de transport public local şi dorim să atacăm in contencios administrativ OUG 14/2014 privind acciza la carburant. Potrivit acestei ... (vezi toată discuția)
Primăria, uat si /sau consiliul local bună!in cazul in care ... danalida danalida Primăria, UAT si /sau Consiliul Local Bună!In cazul in care am facut o cerere catre consiliul local privind emiterea unei hotărâri pentru ... (vezi toată discuția)
Plata taxa timbru Dolea Dolea Buna seara! Am un proces in contencios administrativ, cu o primarie din Bucuresti, care a refuzat nejustificat sa`mi elibereze autorizatia de construire ... (vezi toată discuția)