Buna ziua,
Ma numesc Daniel si as dori sa va intreb unde pot reclama faptul ca nu mi-am primit salariul de doua luni,dar mai ales ce sanse am sa mi se dea atentie acestei reclamatii,eu locuiesc in Valea Jiului si aici se stie faptul ca influenta,coruptia si nepotismul sunt ''in floare'' ca sa ma exprim asa.
Am mai lucrat inainte la o firma unde nu mi am primit drepturile salariale,am inceput un proces,l am castigat dar firma a intrat in isolventa si nici in ziua de astazi nu mi am primit drepturile,asta se intampla acum 5 ani,poate si de aia nu mai am incredere in justitie,daca nici dupa o sentinta judecatoreasca nu mi am primit salariile nu stiu ce sanse as avea acum.
Firma la care am lucrat acum in functia de director vanzari inca activeaza si ma gandeam ca poate acum am o sansa,in speranta ca veti citi si problema mea va multumesc si sper sa ma puteti ajuta,am rugamintea sa mi trimiteti daca este posibil un raspuns avizat pe adresa de mail.
Va multumesc
nu poti cere executarea silita daca firma este in isolventa iar de acest lucru se ocupa o firma specializata,firma care se ocupa de isolventa societatii la care am activat se numeste Euroconsult si am vorbit cu ei de ''n'' ori ,se pare ca au avut ceva probleme si s-au tot mutat,etc.
deci......acum ar trebui sa deschid un proces si firmei care a preluat isolventa?
suntem intr-un sistem mult prea intortocheat si.....cred ca acum ii inteleg pe cei care mai bine renunta la drepturile lor decat sa umble prin tribunale si sa piarda timp si bani,eu unul am facut asta nu pentru banii care mi se cuveneau ci pentru ca atunci cand m-am dus la administrator sa-i cer salariile mi-a replicat:''ce banii iti trebuie,ca ai avut servici de domnisoare'',cu siguranta daca nu era fraza aceasta nu ajungeam prin tribunale,acum sincer imi pare rau ca mi-am pierdut timpul,banii si toate drumurile facute la tribunal pentru ca am facut-o degeaba
stim asta...ideea este ca art. 156 c. mun. nu se aplica in mod corespunzator de catre sistem!!!
la fel si art. 277, 278 c. mun. .
probabil vi s-a spus si ca o procedura civila ca aceasta de care vorbiti- insolventa- tine in loc o actiune penala in timp ce codul de procedura civila prevede tocmai situatia inversa!!!!!
Conflict de munca
ghe_o
Am fost angajatul unei firme de paza in perioada 1.04.2013-1.09.2013 care are sediul in Bucuresti iar punctul de lucru a fost judetul Hunedoara.Pe perioada in ... (vezi toată discuția)