avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1144 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drepturi asupra unui teren primit prin donatie de sot
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drepturi asupra unui teren primit prin donatie de sot

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu cateva informatii.:) Sunt casatorita din 1999. In 2005 socrii i-au donat sotului meu un teren intravilan, pe care ne-am construit o casa. As vrea sa stiu ce drepturi am eu daca apare trecut doar sotul meu in actul de donatie, in proiectul casei, in extrasul de carte funciara! Ce drepturi au copii?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adina78 , utilizator 12:33, 6 Septembrie 2010
Va multumesc tuturor pentru informatii!. O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ieșirea din indiviziune gabriello005 gabriello005 O succesiune mai complicata, dar sa vedem cum pot explica. Dosar deschis de părinte \"Evacuare\". În proces-ul de evacuare unul din frati a câștigat ... (vezi toată discuția)
Acte casa la rosu calisse calisse sotia are act de donatie pe un teren. pe acest teren am construit impreuna o casa la rosu. autorizatia de constructie este pe numele sotiei. pot trece casa pe ... (vezi toată discuția)
Donatie in timpul casatoriei- regim juridic ContSters341205 ContSters341205 eu si sotul meu ne-am construit casa pe pamantul donat de tatal sotului ,donatie facuta in timpul casatoriei noastre.la un eventual partaj ma va afecta lucrul ... (vezi toată discuția)