smeagull a scris:
Am mai auzit insa de judecatori care au dat amenzi pentru actiuni promovate cu vadita rea-crednita, dar nu peste 10 mil de lei vechi.
Mai oportuna in cazul dvs. ar fi renuntarea la judecata, adica numai la acest proces, nu si la dreptul in sine care sta la baza actiunii.
Va multumesc din suflet pentru raspuns, incep sa ma mai linistesc.
Nu am depus actiunea cu rea credinta, ci mai degraba cu lipsa de probe directe. Atat m-am priceput eu, dar intre timp problema s-a rezolvat de la sine. Imi spunea cineva ca daca acum merg si spun ca renunt la petitie, judecatorul imi va spune ca i-am pierdut vremea degeaba si aproape fara probe - ma bazez mai mult pe recunoasterea de catre parat a fostei sale vini - si ma amendeaza conform nu-stiu-carei reglementari( ceva de genul 1075 sau 1750 sau ceva asemanator - din pacate nu am retinut pentru ca m-am speriat foarte tare) cu minimum 100 de milioane sau daca ignor total procesul, cu-atat mai mult se supara judecatorul, la fel si partea parata, si cer aceleasi 100 de milioane.
Acum nu stiu cum este mai bine sa fac: sa merg si sa spun ca doresc sa-mi retrag langerea sau sa nu mai merg deloc.