avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neprezentarea la proces a reclamantului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neprezentarea la proces a reclamantului

As dori sa stiu ce se intampla daca reclamantul, cel care a depus o actiune, se razgandeste si nu se mai prezinta la proces, nici personal si nici prin avocat, ci pur si simplu s-a razgandit.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 8 Septembrie 2010
Nu va amendeaza nimeni daca depuneti cerere de renuntare la judecata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort in caz de neprezentare AndreeaAndrada AndreeaAndrada Un divort se poate pronunta daca paratul lipseste? Este o situatie mai speciala ( mentionez ca nu este o eroare in denumirele folosite, reclamant, parat). In ... (vezi toată discuția)
Retragere cerere verapetrova verapetrova Buna ziua. Am depus o cerere la tribunal pe care as vrea sa o retrag din 2 motive 1. taxa de timbru ceruta este f mare fara a se explica de ce se cere ... (vezi toată discuția)
Teren luat de stat pentru autostrada ankalupu ankalupu acum ceva timp statul mi a luat 2 h de teren pentru autostrada, nemaiavând bani a spus ca ne plateste cu 0,50 centi /mp, bataie de joc, când ceilalti au luat ... (vezi toată discuția)