avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii bani de concediu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

bani de concediu

Buna ziua as dori sa mi spuneti cum se calculeaza bani de concediu de odihna pe un an de zile,am lucrat un an intreg numar de zile de concediu sunt ,din care eu am fost in concediu doar 2 zile salaru brut pe ultimele 3 luni este de 720 iar zilele lucrate in ultimele 3 luni sunt 62 zile as vrea sa stiu cati bani ar trebui sa iau?
Cel mai recent răspuns: ContSters145137 , utilizator 21:02, 4 Octombrie 2010
dar nu ai nici un spor permanent pe cartea de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exemplu de calcul pentru zilele de concediu neefectuate anul trecut si cele din anul curent Cris-T Cris-T Buna ziua! In urma unei restructurari de posturi mi sa dispus incetarea contractului individual de munca la data de 22 apr 2013. Va rog sa ma ajutati in doua ... (vezi toată discuția)
Buna ziua..un angajat nu a beneficiat de concediu odihna in 2020 ... genigeni genigeni Bunaziua..un angajat nu a beneficiat de concediu odihna in 2020 si anul asta firma vrea sa plateasca concefiu neluat........in momentul de fata incadrarea mai ... (vezi toată discuția)
Concediul de odihna elena rusu elena rusu Am si eu o intrebare : daca m-am angajat la 1 ianuarie 2009 imi pot lua in decursul anului concediu de odihna la care am dreptul? Adica in iulie imi pot lua ... (vezi toată discuția)