avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii probleme ridicare salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

probleme ridicare salariu

Am si eu o intrebare:
- lucrez la o unitate publica care plata salariului o face prin card bancar la o banca. In urma pierderii cardului de salariu si a BI. am facut o cerere scrisa si inregistrata catre unitatea la care lucrez prin care specificam ca mi-am pierdut cardul si solicitam ca plata salariului sa se efectueze prin casieria unitatii. Raspunsul pe care l-am primit (verbal) a fost acela ca nu se poate deoarece nu da voie trezoreria. As dorii sa aflu daca este adevarat si ce legislatie sau norme prevede acest lucru. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: potpal , utilizator 17:13, 11 Septembrie 2010
Solutia ramasa e un mic imprumut de la prieteni,pana obtii buletinul.Dar treci neaparat pe la banca,poate gasesc ei o solutie sa-ti dea totusi banii(poate pe baza altui act care sa dovedeasca ca esti persoana titulara a contului care avea atasat cardul).Bafta !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata salariu pe card goiaemil goiaemil buna ziua, Lucrez in invatamant si doresc sa aflu daca contabila din unitatea unde lucrez ma poate obliga sa primesc bani pe card eu dorind sa ii primesc bani ... (vezi toată discuția)
Salariul cash Rulzz Rulzz Bună ziua, Știu că pot cere angajatorului ca plata drepturilor salariale să fie făcută cash. Dacă este așa vreau să știu care este procedura pentru ... (vezi toată discuția)
Salariu cash bugetar blueblue blueblue Se poate? Din cate stiu era neconstitutional sa obligi un bugetar sa-i virezi banii pe card. (vezi toată discuția)