avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa autorizatie modificare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa autorizatie modificare casa

Buna ziua,

Sunt pe cale sa achizitionez o casa la care s-a facut o prelungire fara autorizatie , proiect ,etc.E vorba de o camera suplimentara care s-a adaugat la constructia initiala.
Intrebarea mea este daca dupa cumpararea casei si declararea structurii reale a casei sunt pasibil de amenda sau alte penalitati ?
Daca da ,va rog sa-mi spuneti care ar fi cuantul acesteia pentru a sti daca merita sa cumpar sau nu casa despre care vorbesc

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Doncean , utilizator 12:10, 11 Septembrie 2010
Multumesc!

Cred ca ulterior urmeaza alt lant, de inscriere in cartea funciara, cea care se dezbate in final la iesirea din indiviziune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru incomplet ged ged Vreau sa fac o cumparare a unui imobil (apartament in vila cu mai multe apartamente) Cred ca ca proprietarul a facut un cadastru incomplet, nu include niste ... (vezi toată discuția)
Balcon fara autorizatie Stefaniass Stefaniass Buna ziua. Doresc sa cumpar un apartament prin Prima Casa care are balcon construit fara autorizatie si care nu este inclus in cadastru. Ce riscuri exista ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am o problema cu un apartament deja achizitionat prin ... Oanaandrei17 Oanaandrei17 Buna ziua! Am o problema cu un apartament deja achizitionat prin credit ipotecar. In realitate apartamentul este cu 3 camere, bucatarie +living open space dar ... (vezi toată discuția)