avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie!

Buna ziua,
as avea s eu nevoie de putina indrumare..niste rasp ,va rog :)
Astazi`13-09-2010` mi-am dat demisia ,mai tarziu,am sunat la firma sa ma interesez cum procedez mai departe si mi s-a spus ca trerbuie sa atept sa mi se inchida CIM si apoi ma vb
Acum vreau sa stiu si eu ..trebuie sa astept vreo decizie in scris ceva ca sa ma duc sa ridic cartea demunca?...deoarece ei ma trimit la ...mama naibii :( sa-mi ridic cartea de munca
Ultima modificare: Luni, 13 Septembrie 2010
georgika, utilizator
Cel mai recent răspuns: bvr , utilizator 09:41, 14 Septembrie 2010
:((
NU mai plangeti , chiar nu aveti de ce ....:console:
Buna ziua!
Nu va ingrijorati pentru carnetul de munca. Daca vi s-a aprobat demisia, urmeaza sa se emita decizia de incetare a contractului individual de munca. Nu este obligatoriu ca decizia sa fie emisa si depusa in aceeasi in care salariatul a depus cererea de incetare a contractului individual de munca. Cu toate acestea contractul va inceta la data mentionata de dvs in cerere. Daca firma la care ati fost angajat tine cartile de munca la ITM eliberarea poate dura, asa cum spunea freeelis, 2-3 saptamani. Angajatorul nu este obligat sava ridice carnetul de munca de la ITM. Va trebui sa mergeti sa il ridicati.

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz argox argox buna ziua, sunt angajat cu cmi pe durata determinata si am anuntat sapt.trecuta ca vreau sa-mi dau demisia. Mi-au spus ca sunt obligat sa raman inca 15 zile, ... (vezi toată discuția)
Zile comunicare decizie madelaine28 madelaine28 situatie: angajatul isi da demisia, scrie de preaviz in cererea de demisie. angajatorul accepta cererea, dar la mijlocul perioadei de preaviz vine cu decizia ... (vezi toată discuția)
Demisie fara sa stau in preaviz mushetzika mushetzika Buna Seara, Am si eu o problema, am fost angajata intr`un call center o luna si 10 zile , am fost intr`un concediu medical 10 zile si azi mi-am depus cererea ... (vezi toată discuția)