avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA

Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:46, 25 Ianuarie 2008
paulad a scris:

Nu mai stiu ce scria in regulament, se dau pe loc rezulatele?
[/quot
din cate stiu eu da pt ca in cazul in care nu iei trebuie sa faci pe loc contestatie
rezultatele se dau pe loc imediat dupa "audiere".......daca esti respins poti face contestatie si te prezinti marti!
aproape intotdeuna la contestatii se optin rezultate mai proaste. nu am fost niciodata in situatie dar am vazut la altii. #-o
marilena cernea a scris:

Daca ne revin cam 7 minute asta ar insemna aproximativ 2 minute pt subiect in cazul in care ne da 3 subiecte.Ar trebui sa stim macar sa vorbim trei minute pt fiecare subiect#-o.Incerc sa ma incurajez singura:">
Eu asa stiu de la cei care au dat in anii trecuti ca examinarea nu dureaza mai mult de 10 minute.Voi stiti altceva??:-/

Draga Marilena,
In 3 min am spus tot subiectul "Nedemnitati si incompatibiliati privind exercitarea profesiei" - complet, cu amanunte. M-am descurajat de tot. Dar..... lasa ....maine vom fi asa:D

sa avem cu totii MULTA BAFTA maine !!!

si cei care intram de la ora 15...

Alte discuții în legătură

"picat" la examen barou Pilu Pilu Buna seara, Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua astăzi am avut un termen litigii de munca contestație ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Astăzi am avut un termen litigii de munca contestație decizie încetare CM Pârâta (firma) nu a depus întâmpinare in in cele 25 de zile,a ... (vezi toată discuția)
Noutati...despre examen??? KARINAPET KARINAPET NIMENI NU MAI ''SPUNE'' NIMIC DESPRE EXAMENUL IN BAROUL DE LA BUCURESTI??? CE INSEAMNA TOATA TACEREA ASTA??? PANA LA URMA... DACA PROIECTUL DE LEGE TRECE... ... (vezi toată discuția)