Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
:)):)):):P;) Deja sunt acasa...si fericita. Am avut noroc.
Deci: se dau 2 subiecte. Tragi biletul si incepi sa scrii pana ii asulta pe cei dinaintea ta. Trebuie sa vorbesti mult dc nu stii tot subiectul te mai intreaba din altele. Poti sa raspunzi si la intrebarile pe care nu le stiu altii dc vrei si le stii. Eu m-am oferit. Mi-a cazut super usor: Conditiile generale de admitere in profesie si Avocatul colaborator si avocatul salarizat in interiorul profesiei. Poate mai tarziu vor fi mai plictisiti si nu vor mai asculta asa mult. La grupa mea a fost o femeie, singura si f draguta. Au stiut toti, o singura tipa a spus mai putin la subiecte si ia mai pus intrebari (dupa parerea mea a tratat mare parte din subiecte) si i-a spus ca e admisa la limita. Bafta!
Un zvon de la prima grupa, deci cei cu A spune ca din primii sase nu a picat decat unul si ca pici doar daca nu spui nimic .Cuiva i-a picat un bilet cu 2 subiecte.
Atat stiu.
INFORMATII CONCRETE?
CINE A FOST LA SALA DE FESTIVITATI?
CUM E COMISIA DE ACOLO?
"picat" la examen barou
Pilu
Buna seara,
Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)