Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
Au mai cazut principiile fundamentale, ceva cu judecarea si anchetarea abaterilor disciplinare, secretul profesional, onorariile dc imi mai amintesc ceva va mai spun. E greu sa te concentrezi sa scrii pt tine si sa fii atent si la ceilalti. pactul de Quota litis a mai picat. Toate biletele sunt cu 2 subiecte. Intra 4 odata in sala si pe masura ce iese unul intra altul. Nu stiu cum a fost la alte sali dr la cam 6 et. 2. cam trebuia sa spui tot subiectul. Fata carei i-a zis ca e la limita a spus cam jumate din unul si 3 sferturi din celalalt si ia mai pus si alte intrebari.Cand spun tot subiectul ma refer la tot ce scrie despre el in lege si statut. Dr nu a fost greu. A fost destul de draguta cu noi si nu incerca sa ne intimideze, din cotra... Eu cred ca va lua marea majoritate.
Primi au intrat la 9 fix. Eu am intrat la 9 si 20. Am fost a 7. Dar nu ajunsesera vreo 3 pers. Cand am intrat eu ascultase 2 pers. Deci s-a stat destul de mult. Cred ca in jur de 15 min de persoana. Dc vrei sa scrii mai mult poate sa aculte pe altcineva- care vrea- si te mai lasa sa te gandesti.
Ne-a zis sa avem grija la proceduri ca sunt de baza.
"picat" la examen barou
Pilu
Buna seara,
Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)