avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

ADMITERE AVOCATURA PARTEA A DOUA

Am remarcat in ultimele zile ca ultimele mesaje postate apar foarte greu.
Am presupus ca este datorita numarului mare de pagini, de aceea am deschis un subiect nou in continuare.
Daca am presupus gresit rog administratorul sa il stearga.
Cel mai recent răspuns: praetore , utilizator 23:46, 25 Ianuarie 2008
jamesdean a scris:

l-am luat dar am un gust amar, am intilnit "viitori avocati" care habar nu au......
BAFTA

Nu ai fost in instanta? Sa vezi av definitivi care habar nu au..... Cati avocati sunt buni si isi castiga "painea"? Multi traiesc din oficii. Nr. 20. Eu am intrat la inceput. Nr.7. Am vorbit cam mult, ma temeam ca trimin ce am de spus si o sa mai vrea. Dr subiectele au fost f usoare.
marilena cernea a scris:

Din cate vad la altii a fost mai greu.
Paula tu esti din Bucuresti?Eu da.........

felicitari! Din Buc. La inceput am stat afara si am intrebat dc e cineva de pe forum dr se uitau toti crucis la mine.
credeti ca la scris o sa mai scapam asa usor? examinatoarea a zis ca o sa fie mai dificil.:O
A fost mai usor decat mi-am imaginat:)
=D>felicitari celor care merg mai departe. ati aflat, la nivel de zvon sau oficial, cum vor fi examenele viitoare? spor la treaba!
Vom vedea la fata locului cum vor fi. Spor la invatat. Eu repet procedurile momentan. Poate avem noroc de subiecte usoare. Eu cred ca o sa ne cada ceva din executarea silita pt ca sunt destul de multe subiecte cu asta.:-/

Alte discuții în legătură

"picat" la examen barou Pilu Pilu Buna seara, Incep a scrie cu putine sperente ca cineva ar putea avea rabdare si timp sa ma ajute, desi asta ar insemna mult pentru mine, dar stiu ca stiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua astăzi am avut un termen litigii de munca contestație ... nicoleta_elena nicoleta_elena Buna ziua Astăzi am avut un termen litigii de munca contestație decizie încetare CM Pârâta (firma) nu a depus întâmpinare in in cele 25 de zile,a ... (vezi toată discuția)
Noutati...despre examen??? KARINAPET KARINAPET NIMENI NU MAI ''SPUNE'' NIMIC DESPRE EXAMENUL IN BAROUL DE LA BUCURESTI??? CE INSEAMNA TOATA TACEREA ASTA??? PANA LA URMA... DACA PROIECTUL DE LEGE TRECE... ... (vezi toată discuția)