avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract cu timp partial de munca in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract cu timp partial de munca in timpul concediului de maternitate?

Buna ziua,

As dori sa stiu daca e posibil ca - in timp ce ma aflu in concediu de maternitate (pre si post natal - 126 zile) - sa primesc pe langa indemnizatia de maternitate, si salariul stabilit cu un alt angajator in baza unui contract cu timp partial de munca.

Este posibil ca in aceste conditii sa mi se suspende plata indemnizatiei de
maternitate?
Stiu ca plata indemnizatiei de crestere a copilului (pana la 2 ani) se suspenda in cazul in care mama realizeaza alte venituri impozabile.

Mi-ar fi de folos cateva referinte la textul legii.

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 8 Februarie 2011
Acordarea indemnizatiei pentru CCC nu este conditionata de durata timpului de munca ..
Persoana care are incheiat un c.i.m. cu norma intreaga sau cu timp partial va beneficia de indemnizatie pentru CCC numai daca in ultimul an anterior datei nasterii copilului timp de 12 luni a realizat venituri supuse impozitului pe venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie maternitate si crestere copil alexandrabb alexandrabb Buna seara! Am cateva intrebari legate de acest subiect si as fi recunoscatoare pentru raspunsuri. Intrebarile mele sunt: 1. In cele 126 de zile de ... (vezi toată discuția)
Cum pot beneficia de stimulentul de insertie madalina300 madalina300 buna ziua! vreau sa stiu daca nu-mi suspend activitatea profesionala(contractul de munca)dupa concediul de maternitate(cele 126 de zile) mai pot beneficia de ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil pentru tata georgiana55 georgiana55 Buna ziua! Sunt insarcinata si in momentul de fata ma aflu in concediu de risc maternal. Ma intereseaza sa aflu urmatoarele detalii: - dupa ce eu ca mama imi ... (vezi toată discuția)