avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contrac vanzare cumparare intre parinti si copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contrac vanzare cumparare intre parinti si copii

daca nu sunt platite impozitel pe casa,se poate face contract v-c?
Ultima modificare: Miercuri, 15 Septembrie 2010
raluca raluca, utilizator
Cel mai recent răspuns: Nicoleta Silvia Hulpus , Consilier juridic 15:15, 15 Septembrie 2010
oooo,m atatea intrebari...evaluarea la casa cine si cum o face?pt k repet ar fi un adevarat dezastru sa afle fratele meu....
Nu vreau sa intelegeti ca trebuie obligatoru o evaluare oficiala, spun doar sa va puteti apropia de pretul real al imobilului respectiv. Asta v-ar putea spune si notarul, care are un minim stabilit pe metru patrat, in functie de care va pune la plata impozitului pe tranzactie imobiliara, adica vreo 2-3% din pretul tranzactiei.

(O evaluare oficiala, presupune numirea unui evaluator autorizat, sau s.c., care vine, vede, eventual pozeaza, are nevoie de un cf, un rlv...etc. si va evalueaza imobilul la pretul pietei din acel moment (eventual vi-l pune mai mic, ca e criza in Romania)...costa vreo 100 de euro, depinde...).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Palta taxa venit in urma vanzarii unui imobil monicasz monicasz Buna ziua, am o nelamurire legat de tranzactia unei vanzari-cumparari a unui imobil.Este vorba despre casa parinteasca in care locuiesc in momentul de fata. ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament ipotecat dumitrachectin dumitrachectin Buna ziua. Acum 5 ani parintii mei au trecut apartamentul lor pe numele unei prietene de familie, dar ei au continuat sa stea in el in toti acesti ... (vezi toată discuția)