avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Finantare client
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Finantare client

Lucrez la o firma de IT din Romania (societatea-mama este in cu totul alta tara).
As vrea sa vand catre clienti echipamente (care nu sunt ale mele; deci le cumpar din alta parte) cu plata in rate.
Societatea mama nu imi da voie sa desfasor o asemenea activitate (de finantare client!), insa cum as putea sa fac totusi acest lucru?
Ultima modificare: Vineri, 23 Noiembrie 2007
zanazanelor, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters15514 , utilizator 16:40, 25 Noiembrie 2007
Asa e.
Si nu este un "misto", doar o exprimare plastica pentru a intelege ca exprimarea nu este foarte ok.
Iar interventia a fost facuta cu scopul de a-i aduce avantaje pe viitor.
Sunt multi cei care se confunda cu societatile lor si daca nu privesc distinct persoana fizica de societate ajung sa piarda anumite oportunitati.
Probalil ca omul nu este de specialitate. Noi trebuie sa ne transpunem in persoane care nu au cunostinte de drept. Asa cum eu nu am cunostinte despre extractia carbunelui sau prelucrarea de tevi preizolate, nici eu nu am pretentia ca cineva sa aiba cunostinte de drept.
O zi buna va doresc si un weekend placut!
Am constatat imediat formularea, dar nu am mai intrat sa o modific...insa am facut modificarea acum.
zanazanelor, utilizator
Nu ii cere nimeni cunostinte de drept. Doar ca administratorul unei societati obligatoriu trebuie sa aiba anumite notiuni comerciale. De altfel la constituirea societatii semneaza ca are aceste cunostinte.
abcdeadi a scris:

Nu ii cere nimeni cunostinte de drept. Doar ca administratorul unei societati obligatoriu trebuie sa aiba anumite notiuni comerciale. De altfel la constituirea societatii semneaza ca are aceste cunostinte.

Ei, hai, ca aici ai gresit. Nu sunt administratorul societatii, dar ma intereseaza acest aspect.
Si te rog sa nu mai scrii despre exprimarea mea intiala; nu este ceea ce ma intereseaza...

zanazanelor, utilizator

Alte discuții în legătură

Achizitie firma taxi srl si autovehicul OliviuBogdan OliviuBogdan Buna ziua, ma intereseaza in situatia in care cumpar o firma SRL cu autorizatie de taxi, fara autoturism, as putea sa cumpar in rate pe firma un autoturism nou ... (vezi toată discuția)
Ajutor!!! insolventa si leasing bliss25 bliss25 Buna ziua. Am nevoie de ajutor: am o masina luata in leasing pe numele firmei la care lucrez. eu nu am putut s-o iau pe numele meu pentru ca in urma cu ceva ... (vezi toată discuția)
Executare leasing !! Cocollino Cocollino [i]Am o dilema.. Fratele meu se afla in imposibilitatea de a mai plati leasingul la masina. Desi a cerut re-esalonarea ratelor, pt a putea pastra masina, ... (vezi toată discuția)