buna ziua..dak tata lasa testament prin care ma numeste pe mine mostenitor,eu priesc 75% si fratele meu restul chiar dak nu il numeste in testament?si dak eu am bagat bani in casa,renovat,se ia in considerare?sau pierd baii pe care i-am investit?am bonurile,martori..este convenabil testamentul?...numai dak ataca testamentul primeste 25 la suta,sau automat?..nu as avea bani pt un cotract v-c si din cate am citit nici acela nu este sigur.....multumesc mult....eu platesc facturile la casa,il ajut pe tata trimitand bani,sunt in strainatate....se iau in considerare sau nu?
multumesc....am multe intrebari dar nu stiu ce sa fac..multumsc inca o data..
in concluzie,poate gresesc:daca face testament ii revine si fratelui 1/3....daca fac donatie pot pierde casa,....daca facem contract v-c il poate ataca daca nu exista un extras bancar,si acesta nu am cum sa il fac din lipsa de bani.....si pierd si ce am investit in casa,cam 2000euro.....plus k platesc si utilitatile,deoarece fratele meu nu da niciun leut la nimic...el locuieste pe curte cu tata,intr-o anexa,utilitatile fiind la comun...asa ca sa imi fie invatatura de minte..mai pierde omul in viata,asta e...va multumesc mult..