avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie fetita
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie fetita

buna ziua.sotia mea a introdus divortul.avem on comun o fetita de 2 ani.si ambii dorim custodia.eu nu voi putea sa stau cu ea dar parintii mei sunt dispusi sa o creasca,ai mei mereusi-au dorit o fata.mai avem in curs un proces de maltratare,ea are un ordin de protectie,nu pot intra in orasul in care locuieste ea,suntem in spania si divortul va avea loc aici.fetita sta cu ea intr-un apartament inchiriat de ea.munceste,dimineata fetita este la gradinita si dupa sta cu ea plus ca are ajutorul financiar al maicasii,ea ii plateste chiria si gradinita fetei.eu nu am casa dar parintii mei da.eu muncesc si castig 1000 euro.ea castiga 500 plus 420 care ii ia ca ajutor pr femeie maltratata.ea nu are casa,mama ei nu.am un prieten care e dispus sa declare ca sotia mea ma inselat,in modul asta as avea vreo sansa sa castig custodia?mai ales ca ea nu are locunita.ar putea dovedi ca martorii mei sunt falsi?ce as mai putea spune despre ea ptr a fi in defavoarea ei?ptr ca nu am dovezi,numai martori,prietenii mei care vor sa ma ajute.multumesc,astept un raspuns.
Ultima modificare: Joi, 16 Septembrie 2010
chico_malo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 10:56, 21 Septembrie 2010
Are importanta in procesu de divort procura pe care i-am dat-o anul trecut?
indiferent daca cereti sfatul unui avocat barbat sau femeie, nu veti gasi niciodata un avocat care cu intentie sa va indrume la ceva gresit. dvs vreti sa auziti tehnici despre cum sa scoateti din mama fetitei, ca este o femeie imorala...daca probe certe nu aveti, nici sa nu va treaca prin minte ca veti putea obtine custodia.
nu incercati sa va gasiti martori mincinosi, ca intrati in bucluc si dvs si in special martorii. in plus, veti avea dvs inca un notiv care il va putea invoca mama, ca sa nu va fie dvs incredintat minorul. asa ca, din cele expuse, avand in vedere ca mama are un venit si o locuinta, care nu trebuie neaparat sa fie proprietate, ea are toate sansele sa castige.
degeaba parintii dvs ar avea posibilitatea sa o intretina, ca este vorba despre un proces unde alte neamuri nu au ce cauta, atata timp cat parintii sunt pe deplin normali si sanatosi psihic.
nu va mai pierdeti timpul cu ticluirea probelor mincinoase ca va agravati situatia. va scad sansele de obtinere a custodiei si va si alegeti cu dosar penal.
din moment ce va fi incredintata mamei, copila va putea iesi din tara, fara acordul dvs, in baza hotararii instantei.
procura nu are importanta in proces iar parintii dvs nu au sanse sub nici o forma.
ar fi avut daca parintii copilei ar fi fost de eemplu niste drogati sau betivi, care cand se imbata , iau copilul la bataie.
cam acesta este un exemplu de incredintare catre bunici care se prezuma a fi mai normali decat parintii.
nu ascultati de ce cazuri ati auzit dvs, ca precis nu stiti toate piesele din dosar, ce motive anume, au condus la incredintarea catre bunici.
noi, va sfatuim sa nu visati la ceva ce nu poate fi.
Faptul ca i-ati dat procura nu are relevanta.Se poate spune chiar ca ati fost de buna-credinta.
Fetita era foarte mica si avea nevoie de mama ei...
am uitat sa arat ca sotia a cerut custodie comuna motivand ca copilul are nevoie de amandoi parinti pentru o crestere si o dezvoltare normala.zice ea asa nu va suferi atat de mult ca atunci cand as fi obligat sa o vad doar de 2-3 ori pe luna.

Alte discuții în legătură

Custodia in spania ContSters352744 ContSters352744 Buna seara,am o problema si nu stiu cum o pot rezolva,eu sunt romanca si sunt in spania cu fetita mea de 5 ani,tatal ei e spaniol,st despartita de el si am ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor tata oanapdv oanapdv Sotul meu a aflat in urma cu un an si jumatate ca are o fetita ( la nasterea copilului). Cum mama fetitei nu a fost de acord cu efectuarea unui test ADN iar ei ... (vezi toată discuția)