avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... retragerea unei actiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

retragerea unei actiuni

Cum se procedeaza ca sa retragi o actiune formulata in instanta?daca dupa un timp vrei sa depui iarasi acea actiune se mai poate?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:48, 16 Septembrie 2010
puteti sa faceti cererea si oral in fata instanteti prin care sa precizati ca renuntati la judecata.asa va puteti pastra dreptul de a mai intenta in viitor o alta actiune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare contestatie diana05 diana05 buna ziua, am facut contestatie la o decizie de concediere, am primit si citatie acasa sa ma prezint la data de ....la instanta, insa am discutat cu cativa ... (vezi toată discuția)
Renuntare la judecata petremm petremm Asa mai merge!!!.....in cazul asta n-ar trebui sa platesc nimic....iar angajatorul nu are de ce sa aiba obiectiuni....merciiiii mult mult de tot (vezi toată discuția)
Amânare proces Palalila Palalila Bina seara . Am contestat un PV de contravenție in care îmi este reținut permisul pe 30 de zile dar pana la urma am trimis o adresa către judecataorie in ... (vezi toată discuția)