avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament reciproc intre soti
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament reciproc intre soti

Intrebare: Testamentul reciproc intre soti fara copii, la moartea unuia dintre soti se poate ataca de catre nepoti?
Cel mai recent răspuns: ROSA , utilizator 22:35, 19 Septembrie 2010
Nu stiu sa va spun exact, dar nu costa mult. Cel mai bine intrebati la un notar care va este prin apropiere - preturile nu difera foarte mult.
Problema este ca eu nu sunt in tara si vroiam sa-i ajut de aici de unde sunt asa cum pot. Ei sunt de la tara si au o anumita varsta, si de aceea incerc sa-i ajut eu, sa le trimit bani si vroiam sa stiu cam cat, ca in aceea zi sa mearga si la notar sa incheie testamentele.Sunt singuri si neajutorati. Va multumesc inca o data.
Intocmirea si legalizarea unui testament costa cateva zeci de lei ( maxim 100). In Constanta stiu un notar care ia 50 lei. Acum depinde de la notar la notar...
Mersi mult de raspuns. Sper sa ai dreptate si sa fi undeva la un 50 de euro.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soți fără copii, testament reciproc. care este soluția ca soțul supraviețuitor să aibă toate bunurile și să dispună de ele conform dorințelor din timpul vieții amândurora? Epuree Epuree Buna ziua, Unchiul sotului meu nu are copii, are 3 frati si o sora si matusa mea 3 surori. Ei vor sa faca un testament reciproc unul catre celalalt, dar ... (vezi toată discuția)
Cine vine la succesiune a rudelor de gr.2 fara copii lumibalan lumibalan eu nu am decit in testament al ei care ii lasa lui averea dupa deces,dar dupamoartea sotului, sotia, nu a facut succesiune deoarece era bolnava in coma. (vezi toată discuția)
Testament intre soti anacami2 anacami2 Am doi prieteni soti ,care nu au copii,in schimb au frati.Acum 15 ani i-au facut testament unul in favoarea celuilalt.E valabil?Sau pot interveni fratii unuia ... (vezi toată discuția)