avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract vanzare-cumparare parinti-copii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract vanzare-cumparare parinti-copii

V-as ruga daca imi puteti raspunde:cat dureaza formalitatile unui contract vanzare-cumparare?....si este posibil ca ffratele meu sa afle de contract?cum poate a afle?va multumesc anticipat...duminica placuta!
Cel mai recent răspuns: silvia p , utilizator 12:46, 20 Septembrie 2010
Buna ziua,dna.Raluca.

Banuiesc virsta parintilor dvs.dar pentru siguranta mergeti la medicul de familie sa va dea o copie a fisei medicale ( spuneti pentru ce ,este important )dupa care mergeti la medico-legal pentru eliberarea certificatului.
Nu va speriati de durata ( initial,veti fi programat (a) in functie de aglomerare va putea dura 1-2 luni ( posibil mai putin ).
La medico-legal tatalui dvs.i se vor pune intrebari ( iarasi puteti sta linistita,sunt intrebari simple )
Parerea mea este ca ati sta mai linistita cu acest certificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecrea unei case pe alt nume cocozg cocozg Buna ziua, Parintii mei au un apartament si o casa la tara. Casa, vor sa o treaca pe numele meu, eu mai am inca 4 frati care sunt deacord cu acest ... (vezi toată discuția)
Cum pot schimba numele proprietarului unui imobil ? andrej andrej Buna ziua. Bunicii mei, care au peste 80 de ani fiecare, s-au decis sa treaca imobilul (apartament bloc) pe numele meu. Apartamentul nu are cadastru si ... (vezi toată discuția)