Sper sa ma ajutati.
Nu am nicio legatura cu acest domeniu.
Am o multime de facturi fiscale (neplatite din 2005) si avize de insotire am marfii.
Ce valoare are o factura fiscala fara semnatura de primire si fara aviz de insotire a marfii?
De asemenea, am facturi care nu corespund cu avizele de insotire a marfurilor, in sensul ca pe facturi apar sume mult mai mari iar unele marfuri corespund altele nu.
Ce valoare au din punc de vedere juridic?
Sper ca m-am facut inteleasa.
Multumesc!
Eu "deocamdata" :rolleyes: nu pot sa trag pe nimeni la raspundere.
Directorul economic...........in firma e democratie si toata lumea face ce vrea si cum vrea.
D-na Soficu cred ca termenul la care va referiti este cel cuprins in codul de procedura fiscala si intradevar este de 5 ani.
Am discutat si cu alte persoane si mi-au spus ca acel termen nu se aplica in situatia mea.
Cred ca este vorba de termenul de 3 ani prevazut de decretul 167/1958 privind prescriptia extinctiva.
Am sa depun cererea cu actele pe care le am ca nu mai stiu ce sa fac si astept si nu-mi ramane decat sa astept decizia.
Va multumesc!
Probe la somatia de plata
xm
In afara de factura fiscala, care ar mai putea fi documente a caror insusire sa duca la somarea la plata a debitorului in instanta?presupunand ca debitorul nu ... (vezi toată discuția)