avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, ce trebuie facut pentru a i se opri fostului sot pensia alimentara pe stat? precizez ca acesta trimite pensia alimentara prin posta cand vrea si daca vrea, avand cateva luni in care nu a platit deloc.va multumesc!
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 10:24, 22 Septembrie 2010
Daca judecatorul v-a stabilit o pensie de intretinere pe simpla declaratie a fostului sot si in lipsa unui document care sa ii ateste veniturile, nu e de mirare ca nu a dispus si infiintarea popririi.
Eu v-as sfatui sa introduceti o actiune de majorare a pensiei de intretinere. In cerere specificati faptul ca pensia initiala a fost stabilita numai pe baza declaratiei fostului sot si in lipsa documentelor justificative, indicati locul de munca al acestuia si solicitati instantei sa ceara de la unitatea respectiva veniturile pe ultimele sase luni. Solicitati de asemenea infiintarea popririi asupra veniturilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa poprire?! nicoletacristina nicoletacristina Buna ziua, as dori sa stiu cum obtin adresa de poprire intr-un dosar de divort? Am divortat in 2010, si pentru a solicita virarea pensiei alimentare pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara- debitorul si-a schimbat locul de munca deliajiga deliajiga Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca, in cazul schimbarii locului de munca al fostului sot, pentru pensia alimentara trebuie sa introduc o noua actiune in ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara carmen27_06 carmen27_06 La inceputul lunii aprilie 2010 am fost anuntata de societatea unde fostul sot lucra faptul ca acesta nu s-a mai prezentat la munca, deci de la 1 aprilie nu am ... (vezi toată discuția)