avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general gestiune cu ridicata
Discuție deschisă în Contabilitate în general

gestiune cu ridicata

buna ziua, as vrea sa stiu si eu daca dintr-o gestiune cu ridicata pot vinde atat la persoane juridice cu factura cat si la persoane fizice cu bon fiscal?
multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 14:36, 28 Septembrie 2010
Da, este corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat la vanzare cu ridicata adrycrys adrycrys Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o mica problema: suntem societate comerciala cu vanzarea cu ridicata (nu cu amanuntul) si dorim sa vindem si persoanelor ... (vezi toată discuția)
Pret diferit costicul costicul Un prieten a avut un control de la ANAF. Vinde pe factura si pe casa de marcat. I s-a spus ca pretul de pe casa de marcat sa fie mai mare decat pretul de pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare materiale de constructii (ocazional), catre persoana fizica, cu chitanta Herra_ Herra_ Doresc sa vand din depozitul de materiale de constructii, ocazional, marfa catre o persoana fizica. Din depozit vand doar catre PJ sau PFA, cu factura si ... (vezi toată discuția)