avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contract inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contract inchiriere

Apartamentul este inchiriat unei persoane fizice. S-a facut contract de inchiriere la Administratia Financiara pentru o perioada de 2 ani. Chiriasul este rau platnic la intretinere. Administratorul blocului refuza la solicitarea verbala a proprietarului sa dea o dovada ca acesta ( chiriasul ) are restante la intretinere.
Intrebarea este cum se poate rezilia contractul de inchiriere la administratia financiara sau cum se poate sa fie dat afara chiriasul?
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 10:36, 3 Decembrie 2007
Pai de unde se intelege ca si chiriasul vrea sa termine contractul?
Repet: depinde de contract, e posibil sa stipuleze cate ceva din termenue de plata etc...
Cu privire la obligatiile principale, poate sun acelea, poate nu. E drept ca 99,9% dintre contracte sunt astfel facute... dar trebuie sa stim exact ce prevede acesta.
Cu administratia are treaba mai tarziu, dupa ce termina de rezolvat cu chiriasul care nu-si plateste intretinerea... ca asta arde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere ell65 ell65 Am o problema cu contractul de inchiriere intre parintii mei si o terta persoana (juridica). Pe langa contractul de inchiriere depus la administratia ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract inchiriere de la circa financiara xemina xemina Buna seara spuneti -mi ,poate propietarul rezilia un contract de inchiriere incheiat pe 5 ani la circa financiara dintre chirias si propietar .Mentionez ca in ... (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere Sabina18 Sabina18 Buna Seara Am un apartament care este dat in chirie,chiriasul tot amana data plati chiriei si nu a platit chestuielile blocului.Daca am dori sa reziliez ... (vezi toată discuția)